Een duurzame blik op koffie


Kwaliteits koffiebonen voor thuis, verantwoord, volgens het zero-waste concept, maar daarnaast ook fairtrade, duurzaam en biologisch. Kortom, alles wat je mag verwachten van een goed product tegenwoordig, dus ook van koffiebonen. 

Het volledig verantwoorde koffieconcept dat begint bij je favoriete koffiebar en verder gaat bij je thuis... De laatste jaren is er nogal wat veranderd in koffieland,  maar wist je dat wij Nederlanders de meeste koffie drinken van heel de wereld?  

We zijn daarom een grote vervuiler als het gaat om koffie afval. Daarom zijn onze BRAND LOS koffiebonen verpakt in een blik met statiegeld, die je kunt komen ruilen voor een nieuw blik in je eigen koffiebar. 

Duurzaam verpakken doe je met blik


Wereldwijd is er steeds meer aandacht voor het milieu en voor duurzaamheid. Zo zijn producenten en consumenten op zoek naar de meest duurzame manier om etenswaren te bewaren. Blik is hier een goede kandidaat voor, aangezien het een heel duurzaam product is en we leggen uit waarom. 

Blik wordt wereldwijd gebruikt om etenswaren in te bewaren, hier is blik namelijk enorm geschikt voor. Een blikverpakking is luchtdicht en afgesloten van licht en vocht. Daardoor kunnen etenswaren er oneindig lang in worden bewaard. Ook is blik perfect te recyclen, het verliest namelijk nooit zijn kwaliteit en kan oneindig hergebruikt worden. Conservenblikken en voorraadblikken of voorraadbussen worden meestal ingezet voor het bewaren van etenswaren. 

Voordelen van Blik


VERPAKKEN MET BLIK VOORKOMT AFVAL+

BLIK IS VEILIG EN BETROUWBAAR+

BLIK IS ECONOMISCH AANTREKKELIJK+

BLIK IS DE MEEST GERECYCLEDE VERPAKKING+

BLIK BLIJFT ZICH CONTINUE ONTWIKKELEN+

Wil jij hier meer over weten?

Neem dan contact met ons op!